Ректор університету Наталія Побірченко та голова профкому Олександр Осадчий від імені колективу УДПУ привітали працівників сільського господарства району з їхнім професійним святом. Напередодні відбулися святкові заходи в Будинку культури села Родниківка. До участі в урочистостях були запрошені представники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.


Голова райдержадміністрації Уманського району Анатолій Петренко, висловлюючи подяку всім тим, хто своєю працею дбає про землю, як найвищий скарб для прийдешніх поколінь, примножує трудові здобутки в агропромисловому комплексі району, не забув згадати на святі про колективи переробних і обслуговуючих підприємств, а також про навчальні заклади, які готують для району кваліфіковані кадри, а серед них - наш навчальний заклад.

Після завершення урочистої частини глядачам було запропоновано переглянути святковий концерт, який відбувся за участі кращих хореографічних колективів УДПУ, що носять почесне звання «народний»: «Візаві» (керівник - завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент Людмила Андрощук) та «Яворина» (керівник - викладач, аспірант, відповідальний за навчально-методичну та наукову діяльність Сергій Куценко). Окрім цього, свою виконавську майстерність також продемонструвала викладач мистецько-педагогічного факультету Інституту розвитку дитини, лауреат ХХІІІ Міжнародного конкурсу, який проходив у стародавньому місті Ланчіано (Італія), Віра Калабська (домра). Вона виступала у складі інструментального гурту «Квінтон» районного центру культури та дозвілля.




Щирі аплодисменти лунали на адресу наших колективів, за участь у святковому концерті їм виголошено подяку. Ректор університету Наталія Побірченко привітала працівників агропромислового комплексу з професійним святом, подякувала за збереження культури та духовності на рідній землі та побажала подальших професійних здобутків для підвищення добробуту людей у селі, місті та всій Україні.


Довідка:
За всіма показниками ведення сільського господарства Уманський район є лідером. В цьому році валовий збір зернових культур буде становити 330 тис. тонн, з яких 163,2 тис. тонн - зернові ранньої групи. Середньорайонна врожайність всіх зернових культур – 63,5 ц/га.

Пресцентр УДПУ