Святого Миколая зустріли у гуртожитку університету. Незважаючи на те, що на початку заходу відключили світло, ніхто не розійшовся і гуляння вдалося! Учасники дійства отримали масу задоволення від конкурсів та маленьких подарунків, а також гостинці від Святого Миколая.


Запалили своїм гумором святкування «сучасні бабки». Їх прекрасно виконали викладач факультету початкової освіти Олександр Щербак, який зіграв роль Мотрони, а студент цього ж факультету Олександр Матвєєв майстерно перевтілився у Цвєточек. Ведучими свята були дві прекрасні студентки факультету початкової освіти Наталія Шкунида та Валентина Слєпухіна, які уміло впоралися з проведенням конкурсів. Студентка Наталія Кавалер з дитинства мріяла зіграти роль Діда Мороза, і її палке бажання здійснилася: зігравши Святого Миколая, вона роздавала студентам подарунки, нагадавши як добрий і всесильний Покровитель виконував світлі дитячі мрії. Незмінний діджей студент факультету початкової освіти Федір Букур ретельно підготував музичний супровід, але як тільки не стало світла, Федір не розгубився, а допомагав робити освітлення.





Учасники святкування залишилися задоволеними. Хочеться вірити, що гарний настрій після радісного відзначення Миколая збережеться до Нового року та Різдвяних свят. Перебувати в очікуванні дива так прекрасно! А щоб дивовижі ставалися – потрібно жити з вірою і надією!

Пресцентр УДПУ