Святкування Міжнародного Дня музики відбувалося упродовж всього дня у холі нового корпусу УДПУ. Це було грандіозне дійство. Організаторами заходу виступили студентське самоврядування мистецько-педагогічного факультету, а глядачами й учасниками були викладачі і студенти університету.


У програмі звучали як вокальні, так і інструментальні твори. У виконанні Ярослава Ткаченка прозвучало виконання пісні «Знаєш». Пісню «Feelling good» подарувала слухачам учасниця проекту «Битва хорів» Аліна Замойська. Зачарувала своїм вокалом і студентка ІІ курсу Світлана Погрібна. Не залишився неоціненим пісенний подарунок від Вікторії Гальчинської, Вікторії Швець. Патріотичного звучання заходу надала авторська пісня «Моя Україна» у виконанні Віталія Михайленка. Яскравим та незабутнім дует у складі студентів-іноземців із Сербії Олександра Джордевіча (баян) та Йована Дрманіча (акордеон) зачарував усіх присутніх справжнім музичним талантом. Оригінальне звучання труби подарував усім присутнім Ярослав Яшан. Проникливим звучанням гітари порадував Богдан Козоріз.





Цікавою та напрочуд веселою стала акція «Відчуй себе музикантом» , в ході якої кожен бажаючий мав змогу на хвилину відчути себе в ролі музичного виконавця, зігравши на баяні, трубі, бандурі, і цим самим відчути справжню, живу силу музики.


Привітати усіх музикантів із професійним днем, любителів музики із святом душі прийшли представники кафедри хореографії та художньої культури з подарунком від учасників народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві» (керівник – Людмила Андрощук).


Цілий день у вестибюлі університету лунали чарівна музика, заворожуючий спів, котрі тонули у морі аплодисментів. Так студенти та викладачі мистецько-педагогічного факультету відсвяткували День музики. Всі присутні на дійстві дякують організаторам – студентському самоврядуванню мистецько-педагогічного факультету за гарний настрій та безліч позитивних емоцій та бажають тільки мажорного настрою!

Пресцентр УДПУ