Студентським науковим товариством УДПУ за участю студентів Академії праці, соціальних відносин і туризму м. Києва на факультеті соціальної та психологічної освіти організовано та проведено круглий стіл з питань академічної мобільності студентів.

Модератор заходу, заступник декана зі студентської наукової роботи, координатор Студентського наукового товариства Марія Краєва привітала студентів київського ВНЗ, котрі приїхали до нашого вишу за програмою обміну і побажала всім успішної роботи.



У затишній атмосфері студенти вишів познайомилися, презентували свої навчальні заклади та студентське наукове життя. Про роботу Студентського наукового товариства УДПУ розповіла його голова Альона Завалко. Вона визначила широкий спектр заходів, що організували та провели учасники товариства.






Далі учасники круглого столу переглядали короткометражні соціальні ролики, які одержали перемогу в конкурсі соціальної реклами, організованому СНТ. Студенти дискутували з приводу побаченого, обговорили конфліктні ситуації і визначили шляхи їх вирішення, проаналізували проблеми, порушені у відеосюжетах, обмінялися досвідом і думками. Загалом зустріч стала важливим елементом практичної підготовки майбутніх працівників соціально-психологічної сфери.

Пресцентр УДПУ