13-16 березня у м. Києві, у будинку профспілок, відбувся всеукраїнський захід «Студентська навчально-дискусійна платформа», організований ЦК Профспілки працівників освіти і науки України та Асоціацією правозахисних організаторів студентів України, до участі в якому долучилася і первинна профспілкова організація Уманського державного педагогічного університету в особі заступника голови профкому по роботі з молоддю Лілії Крутченко.


Відкриття «студентської платформи» здійснювали Голова Профспілки Георгій Труханов, перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Суліма, заступник голови Федерації профспілок України Сергій Кондрюк, Президент Асоціації правозахисних організаторів студентів України Сергій Романюк.


Робота «платформи» передбачала обговорення проекту закону «Про вищу освіту» в частині забезпечення соціально-економічних прав і гарантій студентської молоді, а також питання інтеграції вищої освіти України в європейський освітній простір. В обговоренні взяли участь більше сотні активних і творчих профспілкових лідерів з усіх регіонів України.


Пресцентр УДПУ