День Святого Валентина, який ще іменують Днем усіх закоханих, прийшов до нас з-за кордону і дуже швидко став одним із найпопулярніших молодіжних свят.

Напередодні цього романтичного свята в читальному залі№2 наукова бібліотека університету організувала психологічний тренінг «Серця двох». До організації заходу долучилися також викладач факультету соціальної та педагогічної освіти Вікторія Боднар та працівники «Клініки дружньої до молоді - координатор Наталія Гречко і психолог Вікторія Овчарук.







Завдання даного тренінгу: розуміння власного «Я», усвідомлення психологічних відмінностей між чоловіком та жінкою; вміння знаходити та розуміти різницю між коханням та закоханістю; підвищення психологічної компетенції.

Викладач Вікторія Боднар розповіла про особливості поняття «любові» до рідних та близьких, навчила краще розуміти один одного у повсякденному житті.

Присутні активно виконували запропоновані вправи і тести, які дали їм можливість розкрити свій потенціал та стати впевненішими в собі.







Бібліотекар Ольга Прокопчук ознайомила присутніх із літературою, яка висвітлює питання психології особистості, підготовки молоді до подружнього життя та психології відносин загалом.

Тренінг виявився найкращим варіантом для розкриття теми заходу, а студенти, окрім нових професійних знань, отримали поштовх до саморозвитку та пізнання себе.

Пресцентр УДПУ