Вибір майбутньої професії – це один із найважливіших життєвих кроків. Правильно зроблений вибір – початок шляху до успішної самореалізації, психологічного та матеріального благополуччя. Але як же, все-таки, не помилитися і вибрати саме ту професію, яка допоможе все життя займатися улюбленою справою і приносити користь людям?

У процесі професійного самовизначення важливу роль відіграє професійна діагностика людини. Як один із найважливіших способів глибинної оцінки і самооцінки особистості, профдіагностика спрямована на вивчення і врахування індивідуально-психологічних якостей людини, що впливають на вибір професії і пов’язані з ефективністю професійної діяльності.





Центр психологічного діагностування та тренінгових технологій, що діє в УДПУ, допомагає майбутнім вступникам із вибором майбутньої професії шляхом проведення індивідуальних та групових психологічних тренінгів і профорієнтаційного діагностування. Кваліфіковані спеціалісти-психологи проводять профконсультації щодо визначення індивідуальних психологічних особливостей, схильності до конкретного типу професій, можливостей у обраній професії, допомагають окреслити програму досягнення власних професійних цілей. За результатами комп'ютерного тестування фахівці Центру допомагають проаналізувати його результати, визначити сильні та слабкі сторони особистості, перелік професій, які найбільш відповідають людям певного типу, способи реалізації внутрішнього потенціалу.

Профконсультації та профдіагностування проводяться у вільний від занять час та мають платну основу. Вартість тренінгу становить 100 грн. для однієї особи. Вартість проходження профдіагностичного тестування - 55 грн. з особи.

Центр психологічного діагностування та тренінгових технологій знаходиться за адресою: м.Умань, вул. Садова 28-а, УДПУ імені Павла Тичини, 219 аудиторія. Тел.: (063) 850-74-23, посилання в соц.мережі http://vk.com/club82028056.

Пізнавши себе та свою майбутню професію, пам’ятайте про головне – яку б спеціальність ви не обрали, прагніть стати дійсно незамінним фахівцем у своїй справі!

Презентацію про Центр можна переглянути тут.

Пресцентр УДПУ