Студент 4 курсу факультету фізики, математики та інформатики УДПУ Микола Кравченко став переможцем Міжнародного літнього бліц-конкурсу з веб-дизайну та комп'ютерної графіки в номінації «Краща програмна реалізація». Він відбувся у місті Вінниця на базі Вінницького національного технічного університету.

Професійне журі конкурсу у складі провідних фахівців з веб-дизайну та комп’ютерної графіки визначили переможців у кількох номінаціях. Наш студент подавав свою роботу у номінації «Програмна реалізація», котра оцінювалась по таких параметрах: застосований програмний код, його оптимальність, використання баз даних, засоби для оперативної модифікації сайту, нестандартні технічні рішення, засоби для оперативного пошуку інформації, засоби для реалізації інтерактивного режиму, розроблені серверні програмні компоненти, скрипти, засоби навігації, засоби для підтримки основних браузерів, творче використання сучасних Інтернет-технологій.

Робота Миколи Кравченка виявилася найкращою і він посів 1 місце.

Вітаємо Миколу Кравченка та його наукових керівників - старшого викладача Віру Колмакову та викладача Сергія Трояна з кафедри інформатики та інформаційно-комукаційних технологій. Бажаємо студенту та його наставникам натхнення, невпинного руху вперед та подальших творчих здобутків!

Довідка

Міжнародний бліц-конкурс з веб-дизайну та комп'ютерної графіки проводився з метою підвищення рівня знань, умінь та навичок серед студентів у галузі Інтернет-технологій та комп’ютерної анімації задля популяризації і підтримки кращих Інтернет-ресурсів, що створені студентською молоддю, а також підвищення інформаційної культури суспільства, популяризації Інтернет-технологій серед населення, зокрема, пошуку нових стратегій, методів і ділових моделей використання Інтернет.

Організатори конкурсу також мають на меті: залучення інвестицій у сферу Інтернет-технологій; привернення уваги державних, громадських і комерційних організацій до проблем розвитку Інтернет і використання його можливостей як реального та ефективного інструмента соціально-економічних перетворень, професійної роботи, творчості, відпочинку; стимулювання створення й розвитку якісних інформаційних ресурсів; стимулювання впровадження сучасних інформаційних технологій у різні галузі народного господарства, освіти й бізнесу.

Пресцентр УДПУ