15 травня у центральному сквері міста Умань відбувся міський молодіжний фестиваль «Відповідальність починається з мене», приурочений Міжнародному дню сім’ї.

Активними учасниками фестивалю стали учні та студенти уманських навчальних закладів, сімейно-оздоровчі комплекси, «Клініка дружня до молоді».

Організатори заходу – відділ у справах сім`ї та молоді Уманської міської ради – запропонували молоді, дорослим, родинам невелику концертно-розважальну програму, конкурси, майстер-класи, лотереї, виставки, флешмоби.

Активно долучився до проведення молодіжного фестивалю й наш університет. Учасники Студентського народного театру драми і комедії (художній керівник – Наталія Алексєєва) підготували для присутніх уривок з вистави «Сватання на Гончарівці» за п’єсою Г.Квітки-Основ`яненка. Наталія Шкунида, Олена Діхтярук та Іван Солтусенко надзвичайно талановито зіграли свої ролі. А волонтери соціально-психологічної служби факультету соціальної та психологічної освіти організували для дітей ігри та розважальні конкурси. Ведучими заходу також були наші студенти.




Цього дня кожен бажаючий міг поспівати, потанцювати, зміряти вагу, зріст, переглянути майстер-класи спортсменів, адже фестиваль пропагує здоровий, активний спосіб життя.

Міжнародний день сім’ї - особливе свято для кожного з нас, адже українці споконвіків славилися міцним сімейним устроєм, багатодітністю, духовною єдністю поколінь, повагою до батьків та до жінки-матері.

Бажаємо Вам та всім Вашим рідним міцного здоров'я, щастя, любові та взаєморозуміння. Нехай для кожного з нас сім’я буде надійною фортецею, місцем, де завжди зрозуміють, підтримають, чекатимуть.

Пресцентр УДПУ