27–28 березня на базі технолого-педагогічного факультету УДПУ імені Павла Тичини відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми технологічної та професійної освіти: погляд молодих дослідників».

У конференції взяли участь представники 10 вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Це студенти та магістранти споріднених кафедр, факультетів інших вищих навчальних закладів різних регіонів України.

Студенти-делегати інших вищих навчальних закладів отримали нагоду поспілкуватися у дружньому колі з ректором університету доктором педагогічних наук, професором, членом-кореспондентом НАПНУ Наталією Побірченко.


На пленарному засіданні перед молодими науковцями виступили провідні науково-педагогічні працівники університету, серед яких доктор педагогічних наук, професор, декан технолого-педагогічного факультету Станіслав Ткачук, проректор з наукової роботи доцент Лариса Ткачук, доктори педагогічних наук, професори Олександр Коберник та Андрій Гедзик. Досвідчені науковці привітали учасників конференції та побажали їм плідної праці.




Під час роботи конференції учасники виступили з доповідями, в яких висвітлили своє бачення вирішення актуальних проблем та перспектив розвитку технологічної та професійної освіти в загальноосвітніх навчальних закладах України. Молодими науковцями обговорювались питання про сучасний стан та перспективи удосконалення технологічної та професійної підготовки в умовах сьогодення, інноваційні підходи до якісного навчання технологій в загальноосвітніх навчальних закладах, проблеми компетентністного підходу у технологічній та професійній освіті.


Під час проведення конференції відбулася виставка творчих робіт, де студенти мали можливість презентувати свої вироби.


У вільний час делегати побували на екскурсії у дендропарку «Софіївка».


Дякуємо всім учасникам конференції та їхнім наставникам за плідну працю!

Пресцентр УДПУ