Традицією на технолого-педагогічному факультеті є прибирання території та частини парку імені Григорія Котовського, прилеглу до університету. Так, з початком нового навчального року студентським самоврядуванням розроблено відповідний графік прибирання, який був затверджений на спільному засіданні студентської ради факультету та деканату.


На цьому засіданні декан технолого-педагогічному факультету, доктор педагогічних наук, професор кафедри професійної освіти та технологій за профілями Станіслав Ткачук відзначив, що справжні господарі завжди дбайливі, охайні і в першу чергу прибирають у своєму будинку. «У зв'язку з настанням осені і майбутніми святами хороші господарі завжди наводять лад у себе вдома, - наголосив Станіслав Іванович. - Ми всі є жителями рідного міста, а тому повинні стежити за порядком там, де ми живемо, за своїм будинком. Своєю ініціативою із систематичного прибирання ми запрошуємо жителів Умані очистити наш спільний дім від сміття».



У таких санітарних акціях беруть участь як студенти, так викладачі факультету. Вони переконані, якщо ти сам прибираєш, вкладаєш свою працю у прикрашання території, починаєш цінувати старання інших і дбайливо ставитися до довкілля. Якщо людина власноруч прибирає, озеленює територію, вона ніколи не смітитиме. Пам’ятаємо правило: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». І молодь це розуміє.

Пресцентр УДПУ