Скарбничка Студентського народного театру драми і комедії (режисер-постановник – заслужений працівник культури Наталія Алексеєва) факультету початкової освіти УДПУ імені Павла Тичини поповнилася новою перемогою. Цього разу творчий колектив став Лауреатом І премії ХХХІV Міжнародного багатожанрового двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «GOLDEN FEST», який проходив за підтримки Центру освітніх інновацій та творчості «Гармонія».

На огляд журі колектив представив виставу «Останній гречкосій» Ореста Огородника, яка з часів прем’єри в Університеті набула популярності серед прихильників театру, постійно транслюється на місцевому телебаченні. Ця вистава стала вершиною режисерської роботи постановника та акторської майстерності виконавців ролей. Члени журі відзначили високопрофесійність спектаклю. У рецензії зазначено, що актори впевнено володіють інтонацією, мелодикою голосу, чіткою дикцією, артистизмом, вмінням триматися на сцені.

Університетська громада вітає акторів театру та художнього керівника з перемогою! Зичимо творчого натхнення, плідних здобутків, удачі, особистого благополуччя! Так тримати!

Пресцентр УДПУ