Весняний місячник з благоустрою, озеленення і покращення санітарного стану у нашому місті офіційно розпочався 1 квітня, але фактично — з настанням тепла і справжньої весни в місті.

Минулої суботи студенти УДПУ долучились до загальноміських заходів з благоустрою, прибравши територію парку імені І.Д.Черняховського.

А на початку місячника, ще 1 квітня, першокурсники історичного факультету приєдналися до загальноміської акції з весняного благоустрою та старанно наводили лад на прилеглій до університету території. З користю для загальної справи, озброївшись приладдям, історики ретельно прибрали територію, зробивши свій внесок у покращення благоустрою міста. Як справжні господарі студенти старанно наводили лад. Вони охоче взялися за роботу: згрібали опале листя, збирали накопичене за зиму сміття. Всі працювали дружно і старанно, допомагали один одному.

Не стояли осторонь благоустрою й представники інших факультетів, співробітники університету. Здебільшого вони здійснювали прибирання залишків посипкового матеріалу, піску, листя. Не очікуючи на суботник, перед пробудженням природи прибирали закріплені та прилеглі до університету території. Роботи вистачає на всіх, і не тільки до Великодня та травневих свят, а й весь час. В УДПУ розуміють: чистота — запорука здоров’я та доброго настрою.

Пресцентр УДПУ