Напередодні пам’ятної дати для українського народу – 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні – Черкаський обком профспілки працівників освіти і науки України (голова обкому – Ольга Жалдак) організував обласний фестиваль патріотичної пісні та поезії «Клич людини над світом лине: Хай буде мир!».

Учасником фестивалю від нашого університету делегований студент 4-го курсу мистецько-педагогічного факультету Олександр Біденко. Талановите виконання та щирі емоції Олександра під час виконання пісні викликали шквал бурхливих оплесків. Розчулені ветерани, присутні у глядацькій залі, не стримували сліз.



За участь в обласному фестивалі патріотичної пісні та поезії студент нагороджений почесною грамотою. Дякуємо Олександру за гарний виступ і бажаємо подальших творчих успіхів.

Висловлюємо також подяку профспілковому комітету УДПУ імені Павла Тичини, зокрема голові Олександру Осадчому, за всебічну підтримку талановитої молоді та фінансове забезпечення виступу нашого студента на сцені обласного Будинку вчителя.

Пресцентр УДПУ