Підсумки роботи органів студентського самоврядування у минулому навчальному році та перевибори голови і членів студради стали ключовими питаннями порядку денного звітно-виборної конференції студентського самоврядування, яке відбулося 18 жовтня. Участь у засіданні взяли ректор вищого начального закладу проф. Наталія Семенівна Побірченко, а також народний депутат України Антон Володимирович Яценко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Вікторія Василівна Бордилєва, проректори, представники професорсько-викладацького складу, профспілкового комітету, студенти-делегати від факультетів.



Як підкреслив у звітній доповіді Олександр Слободяник, органи студентського самоврядування були невід’ємною частиною життя університету, забезпечуючи захист прав та інтересів студентів, їхню участь в управлінні вищим навчальним закладом, підтримку молодіжних ініціатив.


Завдяки злагодженій роботі членів студентської ради, співпраці з керівництвом вищого навчального закладу та його структурними підрозділами вдалося досягнути вагомих здобутків, а напрямки роботи, що вже стали традиційними, доповнити новими. Так, завдяки благодійним акціям студентів, значно поліпшилася матеріально-технічна база навчальних корпусів та умови проживання в гуртожитках. Не стояла студрада осторонь і перед вирішенням інших питань, як то участі у проведенні вступної кампанії, за результатами якої наш університет зайняв лідируючі позиції в країні за рівнем виконання державного замовлення.

Зібрання також підвело підсумки наукової роботи студентів та редакційної колегії газети «СтудLIFE», позитивно оцінило заходи, спрямовані на розширення контактів університету із зарубіжними вищими навчальними закладами, обговорило питання соціального захисту. Про це, зокрема, йшлося у виступах голови наукового товариства університету Геннадія Торбанюка, голови інформаційного сектору Вікторії Михайлюк, голови сектору міжнародних зв’язків студради Єлизавети Заболотної, заступника голови профкому Лілії Крутченко.


Зі словами вітань до учасників конференції звернулася ректор університету. Наталія Семенівна наголосила на важливості співпраці ректорату та студради, подякувала студентам за небайдужість і активність, побажала подальших успіхів.


Продовжилося засідання виборами голови студради та її членів і студентів-представників у вченій раді університету.



Новообраній студентській раді хочеться побажати успіхів у цій нелегкій справі!!!