16 жовтня відбулось звітно-виборче засідання Студентського наукового товариства УДПУ ім. Павла Тичини, на якому були присутні представники всіх факультетів. На порядку денному: звіт про роботу СНТ за 2011-2012 навчальний рік та вибори нового складу Ради СНТ.



Начальник відділу навчальних технологій Беляєва Ляля Георгіївна розповіла про найбільш значущі та цікаві наукові заходи, які проводились в університеті за участю студентів. В обговоренні звіту взяли активну участь представники факультетів університету: Кулик Ірина, Борова Ангеліна, Патара Олександр.

З привітальним словом до делегатів засідання звернувся новообраний науковий керівник СНТ кандидат географічних наук Лаврик Олександр Дмитрович і побажав їм натхнення та наснаги на тернистій науковій стежині.

Головою Студентського наукового товариства університету було обрано Торбанюка Геннадія, який має власне бачення напрямів оптимізації діяльності СНТ університету.


Члени СНТ привітали Торбанюка Геннадія і побажали йому успіхів, підтримки студентства університету, творчого натхнення в реалізації перспективного плану роботи СНТ на 2012-2013 навчальний рік.