Студентська рада УДПУ підвела підсумки роботи органів студентського самоврядування за 2017-2018 навчальний рік. Участь у засіданні взяли новообрані студенти-делегати від факультетів/інституту, студентські лідери, представники ректорату, професорсько-викладацького складу та профспілкового комітету.

Голова студради Катерина Чупіна у доповіді зазначила, що органи студентського самоврядування впродовж звітного періоду забезпечували захист прав та інтересів студентів, їхню участь в управлінні закладом вищої освіти, сприяли розвитку молодіжної активності. Доповідач підкреслила, що в 2017-2018 навчальному році за ініціативи студради в університеті відбулася значна кількість заходів, реалізовано багато цікавих проектів, які мали переважно національно-патріотичний та благодійний характер.

Звіти голів секторів доповнили доповідь голови студентського самоврядування про організацію навчальної, культурно-просвітницької, спортивно-оздоровчої, волонтерської діяльності.

Голова студентського самоврядування висловила слова подяки адміністрації університету, ректору Олександру Безлюдному, профкому університету за активну підтримку та заохочення студентства, а також всім членам студради за плідну співпрацю.

Зі словами вітань до учасників конференції звернулася проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк. Вона наголосила на важливості співпраці ректорату та студради, подякувала студентам за активну життєву позицію і небайдужість до майбутнього університету, побажала подальших успіхів у роботі.

Продовжилося засідання представленням новообраного голови студентської ради УДПУ. Ним став студент історичного факультету Максим Стангріт, який у поточному навчальному році виконував обов’язки заступника голови студради. Конференція також обрала членів контрольно-ревізійної комісії у кількості 4 осіб.

Бажаємо новообраній студентській раді ініціативності, натхнення та сил для реалізації задуманих планів.

Пресцентр УДПУ