4 вересня відбулась зустріч керівництва університету на чолі з ректором Наталією Побірченко з молодими спеціалістами – випускниками УДПУ.

Найголовніша проблема сьогодення для молоді – це перше робоче місце, адже після завершення навчання студентська молодь зустрічається з великою кількістю перешкод. Тому з таким ентузіазмом і великими сподіваннями молодь зустріла соціальні ініціативи Президента України, де йдеться і про забезпечення випускників університетів першим робочим місцем. Це справді новий і реальний крок до запровадження європейських підходів щодо забезпечення молодих людей гідною роботою.

Керівництво університету докладає максимум зусиль для працевлаштування випускників – проводить стажування студентів в університеті у період їх навчання і після закінчення надає їм перше робоче місце відповідно до Закону «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні». Дуже багато уваги вуз приділяє розподілу випускників за державним замовленням.



Наталія Семенівна звернулась до молоді з настановчими словами: «Сьогодні ми зібрали вас – молодих спеціалістів, які цього року розпочали працювати в університеті на різних посадах у статусі молодого спеціаліста. Дехто з вас уже розпочав працювати в університеті, ще будучи студентом, хтось виконував обов’язки на громадських засадах, дехто пройшов стажування в органах студентського самоврядування. Тобто, за час навчання в університеті ви проявили свої організаторські якості та вміння, сумлінно виконувати посадові обов’язки, довели, що ви є молодою елітою нашого університету. Тому сьогодні ми з радістю вітаємо вас як своїх колег і сподіваємося на подальшу плідну і якісну вашу працю на благо університету та рідної України».

Від університету молодим колегам були вручені пам’ятні подарунки.


Від імені випускників УДПУ зі словами вдячності рідній Альма Матер виступив колишній голова студради університету Олександр Слободяник.