Відбулась зустріч керівництва Уманського державного педагогічного університету Павла Тичини із представниками громадських організацій м.Умань.


Предметом обговорення стали питання функціонування та розвитку вишу, налагодження співпраці між університетом і громадськістю міста та ін. Окрему увагу приділили питанням створення вченої ради, реорганізації окремих факультетів, боротьби із корупцією.

Учасниками зустрічі з боку представників громадських організацій міста стали члени Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради, зокрема активісти ВО «Майдан» та ГО «Молодіжна свобода», представники «Асоціації кадрових військовослужбовців, звільнених в запас», ГФ «Уманський загін самооборони», інформаційного видання «Уманський час» та ін.


Спілкуючись із громадськістю, ректор університету, професор Олександр Безлюдний окреслив основні напрями та завдання діяльності вишу, здобутки та успіхи, а також перші кроки, зроблені ним на посаді. Під час зустрічі ректор, а також його помічник Дмитро Балдинюк і юрист Василь Підлісний компетентно дали вичерпні відповіді на всі запитання представників громадських організацій.




По завершенню змістовного і цікавого діалогу його учасники висловили сподівання на те, що подібні зустрічі стануть традиційними, адже тісна співпраця університету та громадських організацій надзвичайно важлива в сучасних умовах і виступає передумовою розбудови демократичного громадянського суспільства.

Пресцентр УДПУ