Вже третій рік поспіль на теренах України проходить акція «Зробимо Україну чистою!», у якій саму активну участь беруть викладачі, студенти, всі співробітники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Цей рік особливий, адже у квітні-травні 2013 року ми будемо відмічати значну кількість святкових та урочистих подій (Великодні свята, поминальні дні, День Перемоги у Великій Вітчизняній війні). У цей період усі зусилля органів місцевого самоврядування, всіх жителів направлені на відновлення належної чистоти і порядку на території міста, створення сприятливого для життєдіяльності довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища.

Студенти і співробітники нашого університету працювали під гаслом «Чисте довкілля? – Почни з себе!»


20 квітня на території студентського містечка та у навчальних корпусах було неабияк людно. Студенти усіх факультетів вийшли на прибирання прилеглої території. Брати участь в таких акціях не лише корисно, а й дуже весело.




Слід зазначити, що подібні суботники є для колективу університету традиційними – ми проводимо санітарні дні і постійно слідкуємо за чистотою прилеглих територій, щоб жити в чистоті та гармонії з нашою природою.



Пресцентр УДПУ