Біля тисячі потенційних абітурієнтів, які бажають отримати якісну вищу освіту, відвідали університет 20 січня у День відкритих дверей.

Випускники, які приїхали з 7-ти областей України (Черкаська, Одеська, Кіровоградська, Вінницька, Київська, Миколаївська, Хмельницька), ознайомилися з правилами прийому до університету у 2012 році – строками прийому заяв і документів, вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання, з особливостями та перевагами навчання на кожному із 12 факультетів, які функціонують в університеті. Кожен з інститутів, а їх в університеті 4, репрезентували свої факультети якнайкраще – програма Дня була надзвичайно насичена і різноманітна.

День відкритих дверей був організований так, що кожен, хто завітав до університету, мав змогу зустрітися з ректором університету – членом-кореспондентом Національної академії педагогічних наук, доктором педагогічних наук, професором Побірченко Наталією Семенівною, керівним складом університету – проректорами, директорами інститутів, деканами факультетів.


Найбільш детальну та оновлену інформацію про «Вступну кампанію–2012» надавала завідувач відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи Світлана Цимбал-Слатвінська. Для майбутніх абітурієнтів створені можливості для стажування і продовження навчання у закордонних навчальних закладах: про це детально інформував директор Польського культурно-освітнього центру Ігор Кривошея. Заступник голови студради Воронкова Ірина розповіла про значну роль студентського самоврядування в життєдіяльності університету та його вагоме слово при вирішенні нагальних питань в інтересах студентства.

Майбутніх абітурієнтів ознайомили з можливостями педуніверситету щодо забезпечення навчального-виховного процесу, організації змістовного дозвілля, умов проживання студентів. З цікавістю майбутні абітурієнти та їх батьки відвідали затишні аудиторії, читальні зали, оглянули виставку у фойє нового корпусу.

Ніщо так не переконує як наочний приклад. Очевидним є те, що в навчальному закладі створені можливості для цілеспрямованої діяльності щодо духовного, культурного, інтелектуального розвитку, соціальної і психологічної підтримки особистості.

Шановні абітурієнти, приєднуйтесь до великої дружньої сім’ї УДПУ – тільки тут ви відчуєте справжнє насичене студентське життя, отримаєте якісну вищу освіту, станете висококваліфікованими конкурентноспроможними фахівцями, ознайомитесь з творчістю художніх колективів, роботою літературних та мистецьких студій, спортивно-оздоровчих секцій, пізнаєте багато нового, незвіданого, знайдете нових друзів для спілкування.

Зробіть впевнений крок до успіху – оберіть навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини!