До Міжнародного дня сім’ї та до Дня матері на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся виховний захід «Моя мама. Моя сім’я». Гостями заходу були вихованці дитячого будинку сімейного типу та батько-вихователь із села Громи Уманського району Микола Рудник.

Модератор заходу – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, керівник Науково-практичного центру родинного виховання Світлана Заєць та його організатори – викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, співробітник Гендерного центру Алла Войтовська, студентка 4 курсу Катерина Алтиннік намагалися, щоб у залі не було байдужих. І це їм вдалося. Істинно, що сім’я і мати – це найбільші цінності в нашому житті. Людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли її є кому підтримати, коли у неї є сім’я. Бо сім’я – це наша опора, це той причал, до якого пристаєш, ховаючись від бід та незгод, де знаходиш спокій та затишок. У сім’ї людина робить свої найперші кроки, звідси виходить у широкий світ. У родині вона вчиться любові і добра, а також шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого народу.

Студенти та викладачі факультету соціальної та психологічної освіти під час виховного заходу «Моя мама. Моя сім’я» обґрунтували, що гармонійне та здорове суспільство починається зі щасливої та здорової сім’ї.

Пресцентр УДПУ