00

На Кубку України з футболу серед жіночих команд ЗВО, який проходив 19–23 листопада 2023 року у Національному університеті «Львівська політехніка», збірна Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з футболу знову завоювала Кубок України серед студентських жіночих команд!

У своїй групі дівчата змагалися із командою Національного університету біоресурсів і природокористування України і перемогли із рахунком 12:0; у другій грі перемогли команду із Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» із рахунком 1:0; у третій – команду Національного університету «Львівська політехніка» 6:0.

Фінальна гра з Волинським національним університетом імені Лесі Українки завершилася із рахунком 0:0 (2:0) по пенальті на користь збірної УДПУ, яка і стала володарем Кубку України 2023 з футболу серед студентських жіночих команд. За весь турнір дівчата не пропустили жодного м’яча у свої ворота!

Кубок України серед студентських жіночих команд є відбірковим етапом на шляху до участі у Європейському турнірі серед студентів.

Вітаємо! Молодці! Так тримати! Бажаємо не зупинятись на досягнутому та надалі приносити радість перемоги своїм уболівальникам!

Пресцентр УДПУ