У Черкасах відбулися змагання з легкоатлетичного кросу за програмою XV Універсіади Черкаської області серед студентів вищих навчальних закладів III-IVрівня акредитації, участь у яких взяли близько 100 учасників із шести вишів області. Популярність змагань з кросового бігу серед молоді та й людей старшого віку заключається у тому, що це найдоступніший і найбільш поширених видів легкої атлетики.

Біг проводився на відкритому повітрі, на території міського парку «Сосновий Бір». Боротьба учасників за перемогу розгорнулася за активної підтримки вболівальників. Це зробило змагання цікавим та захоплюючим видовищем.

У програмі змагань дівчата виступали у бігу на дистанції –1000 метрів, юнаки – 2000 метрів. За підсумками змагань в загальнокомандному заліку збірна команда з легкої атлетики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини посіла ІІ місце. У складі команди виступили: студенти факультету фізичного виховання Сергій Затуливітер, Владислав Медушевський, Юрій Кравчук, Валентин Духовний, Сергій Чуприна, Владислав Карнаух, Владислав Мегесь, Анастасія Панько, Катерина Бурлака, Мілена Герман, студент НН інституту економіки та бізнес-освіти Вадим Олійник (тренери-викладачі Володимир Комар, Лідія Провозіна).

Вітаємо спортсменів та тренерів з високим результатом та бажаємо перемог у майбутньому!

Пресцентр УДПУ