16 травня в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулося урочисте вручення довідок та сертифікатів по завершенню курсів довузівської підготовки.

Під час навчання слухачі отримали високий рівень теоретичних та практичних знань, що стануть їм у нагоді під час складання зовнішнього незалежного оцінювання. Про високий рівень підготовки на курсах свідчить і той факт, що всі слухачі подолали межу мінімально підготовленого абітурієнта з української мови та літератури.


Перед абітурієнтами виступила завідувач довузівської підготовки Світлана Цимбал-Слатвінська й ознайомила слухачів з умовами вступу, особливостями вступної кампанії (Метод В. Ангоффа, Метод К. Беука).


Привітала абітурієнтів та побажала успіхів у складанні ЗНО координатор з профорієнтаційної роботи факультету іноземної філології Алла Паладьєва. Щирі слова вдячності висловлювали і слухачі курсів довузівської підготовки, відзначаючи високий професіоналізм викладачів.


Ми впевнені, що слухачі довузівської підготовки вдало складуть ЗНО та поповнять ряди студентів вищих навчальних закладів.







До уваги абітурієнтів 2016 року!

Для комплексної підготовки до ЗНО в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини ведеться попередній запис надовузівську підготовку у 2016 році за тел.: (063) 22 713 77; (096)033 96 33.

Не зволікайте, адже під час навчання на підготовчих курсах до вступу у ВНЗ, Ви отримаєте якісні знання, індивідуальні профорієнтаційні консультації, Вас ознайомлять з умовами вступу та особливостями вступної кампанії 2016 року.

Пресцентр УДПУ