У читальному залі №1 бібліотеки університету відбулося засідання круглого столу на тему: «Живі обговорення у сфері організації науково-інноваційної діяльності та міжнародного співробітництва університету», учасниками якого стали студенти та викладачі природничо-географічного факультету, факультету фізики, математики та інформатики, факультету іноземних мов.

Координатор з міжнародного співробітництва університету Ольга Сушкевич повідомила інформацію про напрями роботи наукового відділу у сфері міжнародної діяльності, які можуть стати цікавими для студентів у подальшому навчанні та стажуванні, у тому числі в порядку обміну, а також про можливості процедури участі у проектах і програмах, які реалізовуються відповідно до законодавства.

Дуже цікавою стала доповідь магістранта природничо-географічного факультету Олени Чопенко, яка поділилась своїми враженнями й отриманим досвідом як неодноразовий учасник міжнародних проектів. Досвідом стажування за кордоном поділилась з присутніми методист заочної та дистанційної освіти факультету іноземних мов Наталія Олексюк.

Студентська молодь з зацікавленістю приєдналась до обговорення і це дуже приємно, адже саме їм, молодим, будувати своє майбутнє, прагнути до прогресивних змін та перетворень, проявляти активність, творчу ініціативу на шляху наукових досягнень в розбудові нової держави. Добре, що й бібліотеки разом із усім світом прагнуть змінюватись, йти в ногу з часом, але разом із тим завжди залишатись базовим елементом культурної, наукової, освітньої, інформаційної інфраструктури.

Пресцентр УДПУ