00

Запрошуємо до реєстрації учасників освітнього процесу на вебінари «ОЦе курс: Шлях до доброчесності» від Освітнього Центру Верховної Ради України та Офісy Доброчесності НАЗК.

5 вебінарів розкриють актуальні теми корупції як явища, ідентифікують її прояви у повсякденному житті, допоможуть розпізнати та обрати доброчесні сценарії поведінки.

Учасники зможуть отримати сертифікат після успішного проходження навчання та не менш успішного виконання фінального завдання.

Заняття в рамках курсу проходитимуть щосереди о 15 годині (початок курсу – 1 травня).

Реєстрація доступна за посиланням: https://forms.gle/3Yq16AHxpaLKmdgv9

Довідково: Освітній центр Верховної Ради України – структурний підрозділ Апарату ВР України, метою якого є підвищення обізнаності громадян щодо принципів та функцій парламенту та демократії та сприяння відкритості українського парламенту та кращій взаємодії з громадянами, а також провадження просвітницьких програм для українських школярів та студентів. Освітній центр Верховної Ради України від першого дня повномасштабної агресії ані на день не зупиняв своєї роботи, адаптуючись до нових умов задля того, аби забезпечувати сталий освітянський процес для українських дітей: і тих, хто лишився в країні, і тих, хто був вимушений тимчасово виїхати за кордон.

Пресцентр УДПУ