На сцені актової зали університету відбулась довгоочікувана подія - вистава за мотивами п’єси М. Старицького «По-модньому». Вкотре учасники студентського народного театру драми і комедії, демонструючи на сцені досить досконалу акторську гру, що межує зі справжнім театральним мистецтвом, подарували усім гарний настрій та вир позитивних емоцій, за що зірвали шквал щирих і захоплених оплесків.

За чудовою грою молодих акторів студентського театру – репетиції, праця над сценічними костюмами та декораціями. Головні ролі цієї чудової п’єси зіграли студенти Олена Марковська (факультет початкової освіти), Лариса Сауляк (факультет початкової освіти), Олександр Щербак (факультет початкової освіти), Віра Притуляк (факультет початкової освіти), Олег Ситник (фізико-математичний факультет), Андрій Спанатій (природничо-географічний факультет) та методист відділу виховної роботи Тетяна Бондарчук. Високий рівень театральної гри підкреслювали костюми, які учасники театру разом з керівником робили самі і це в них вийшло дуже гарно і вдало.




Головним натхненником та режисером студентського театру є Наталія Алєксєєва – людина, яка не просто працює, а живе своїм дітищем, для якої творчість – це повітря, без якого неможливе життя. Свою любов до лицедійства вона зуміла передати студентам.

- Ми не уявляємо свого життя без театру, без друзів, яких тут зустріли, без можливості реалізуватися і, звичайно ж, без мудрого керівника Наталії Дмитрівни, - саме такі слова сказали в інтерв’ю молоді театрали.


Всі шанувальники університетського театру висловили щиру вдячність за подаровані емоції, а від керівництва університету учасники вистави та режисер отримали подяку. Бажаємо подальших успіхів студентському народному театру драми і комедії та натхнення його режисерові!



Пресцентр УДПУ