Цьогоріч День закоханих пройшов в університеті надзвичайно розмаїто: студенти вирішили цей День «розтягнути» на Тиждень Закоханих. Святкування, як і планувалось, пройшло в декілька етапів – після романтичної молодіжної вечірки всі дружно пішли на дискотеку, потім задоволені і натхненні побігли на так звані «Швидкі побачення».


Завершальним феєричним акордом та родзинкою свята став «Студентський РАГС» – реєстрація молодіжних шлюбів, що мав на меті жартома і всерйоз об’єднати студентськими узами закохану пару. В присутності усіх друзів, студентської ради та мега-креативного Амура 8 закоханих студентських пар поєднали свої життєві дороги в одну спільну, довгу і щасливу путь. Окрилені молодята розписувалися у свідоцтвах про одруження, обмінювалися шлюбними обручками, давали обітниці. Голова студентської ради Вікторія Михайлюк благословила пари молодят на спільне студентське сімейне життя.





Коридори та аудиторії навчальних корпусів були святково прикрашені – усюди «блимали» сердечні валентинки, на перервах звучала романтична музика, що сприяло піднесеному настрою усіх, а дівчата в цей День були особливо прекрасні і чарівливі.

Окрім того, на всіх факультетах відбулися Валентинів ярмарок, конкурс святкових стіннівок, тематичні флешмоби, на яких студенти отримали акційні контрацептивні набори під гаслом «Розважайся безпечно». На «ура» пройшли різноманітні конкурси: на обрання Валентина і Валентини факультету, на кращу «Солодку пару», на кращу валентинку, на краще вітальне послання у студентській «Пошті кохання» – святкові скриньки були переповненні валентинками із зізнаннями в коханні та симпатіями один до одного…., на романтичних кіносеансах закохані ніжно тримались за руки…., ті, хто ще не мав пари – завели нові знайомства. Конкурс «Знайди собі пару» увінчався успіхом – ніхто не залишився без пари. У гуртожитку теж була насичена конкурсна програма.





Прес-Центр УДПУ