На початку червня стартував перший щорічний регіональний фестиваль журналістів «Умань - MEDIA - майстер», який проходив під патронатом міського голови Юрія Бодрова, за сприяння депутата Черкаської обласної ради Андрія Крохмаля. У ньому брали участь засоби масової інформації (телебачення, радіо, преса, нові ЗМІ), які висвітлюють події в місті Умані та регіоні. Студенти і викладачі нашого університету також взяли участь у фестивалі.


Найхвилюючим моментом фестивалю стало нагородження переможців у різних номінаціях.

У номінації «Друковані ЗМІ. За відданість жанру» став переможецем Євген Пилипенко, викладач кафедри практичного мовознавства УДПУ, журналіст газети «Уманська зоря» та головний редактор газети студради УДПУ "СтудLife".

У номінації «Друковані ЗМІ. Кращий дизайн газети» — газета «Студентський калейдоскоп» факультету соціальної педагогіки та практичної психології УДПУ.

Лауреатами фестивалю також стали й інші представники університету – режисер Наталія Алексєєва, студентки Вікторія Михайлюк та Ріка Гордашевська.


Учасники фестивалю мали чудову можливість насолодитися виставкою скульптур Олександра Шевчука, яка була присвячена професії журналіста. Творець об’ємних ілюзій тонко відчув і показав всю чарівність і могутність майстрів слова.

Справжнім подарунком став святковий концерт, в якому взяли участь ансамбль бального танцю «Шарм» та вокальне тріо «Гонта» нашого університету. Вони подарували чудовий настрій всім присутнім.


Вітаємо лауреатів!