З 12 по 16 серпня 2024 року в Молодіжному дитячому центрі «Артек» проведені фінальні заходи проєкту Спортивний кемп для дівчат «Girls power», у якому взяли участь 40 учасниць з 9 регіонів України. Університет отримав подяку від Громадської організації United by Sport за підтримку проєкту Спортивний кемп для дівчат «Girls Power» з метою підсилення ментального та фізичного здоровʼя.

Під час реалізації проєкту проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку університету Володимир Миколайко, декан факультету фізичного виховання Сергій Ящук підписали меморандум про партнерство з Громадською організацією «Об’єднані спортом».

Головними тренерами проєкту стали керівник спортклубу, тренер-викладач Володимир Щербина та тренер Київського футбольного клубу Олександр Топчій.

Гравчині жіночої збірної УДПУ з футболу, які стали учасницями проєкту, активно тренувались на футбольному полі, брали участь у турнірі. Неформальне спілкування, долучення до різноманітних заходів дозволило учасницям стати більш мотивованими до побудови своєї спортивної кар’єри у майбутньому. Найбільш активні дівчата були відзначені медалями та подарунками.

Детальніше про проєкт: https://united-bysport.org/girls-power

Пресцентр УДПУ