Чи легко бути молодим? У всі часи було нелегко. Та в той же час молодість - це ще і прекрасна пора, коли енергія б'є через край і хочеться все осягнути, про все дізнатися. Вже багато в чому самостійні, але ще не заклопотані в такій мірі як дорослі проблемами дому, сім'ї, грошей, здоров'я. І в цей неповторний період, потрібно встигнути пізнати, осягнути і зробити якомога більше. Будь-якому суспільству не байдуже, який вибір зробить молода людина.

Надзвичайно важливим є вибір вступу у ВНЗ. Приймальна комісія УДПУ працює щоденно і досить мобільно. Для зручності абітурієнтів та їх батьків, гостей університету, родичів «вступаючих» створені всі належні умови. Члени приймальної комісії, працівники університету компетентні та толерантні, на будь-яке питання відвідувачів є розгорнута та вичерпна відповідь. Окрім того, після прийому документів, проводяться екскурсії університетом та гуртожитками. Працює їдальня та кафетерій. Родзинкою цьогорічної приймальної комісії стала робота ігрової дитячої кімнати, тому діти гостей та членів комісії завжди під наглядом досвідчених педагогів.


Приймальна комісія здійснює прийом абітурієнтів



Громадська приймальна комісія. Студенти допомагають абітурієнтам в оформленні документів



Абітурієнти подають документи до приймальної комісії



Абітурієнти подають документи до приймальної комісії


Отже, шановні абітурієнти, прогресивна молодь, - зробіть правильний вибір! Творіть, думайте, дерзайте, не сидіть на місці, не будьте пасивними, розвивайтесь, мисліть і дійте креативно, вивчайте мови світу, спробуйте себе у різних сферах діяльності, адже ви молоді, повні енергії і бажань – вам під силу змінити себе, змінити своє життя і навколишній світ на краще! Тому на питання чи легко бути молодим, є лише одна правильна відповідь – так, легко, адже ще все попереду і так багато перспектив для розвитку.


Абітурієнти перед вступними іспитами


Станьте членами великої дружньої родини під назвою Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини!

Пресцентр УДПУ