Університет продовжує прийом документів на денну та заочну форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр».

Саме зараз вчорашні школярі обирають той єдиний ВНЗ, де вони навчатимуться протягом наступних п’яти років, де здобуватимуть професію. Цей період досить відповідальний як для самих абітурієнтів та їх батьків, так і для навчальних закладів.


Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини надає молоді можливість отримати освіту європейського рівня, цьому сприяє і сучасна матеріально-технічна база і висококваліфікований професорсько-викладацький колектив. Вступна кампанія в університеті проходить організовано, тут не потрібно, як у деяких інших ВНЗ, займати чергу з ночі, аби подати документи. Біля входу абітурієнтів та їхніх батьків зустрічають чергові, які допомагають людям зорієнтуватись в приміщеннях університету та спрямовують їх до технічних секретарів, там молодим людям допомагають швидко і правильно заповнити усі необхідні папери. А до членів приймальної комісії абітурієнти заходять з уже повністю готовим пакетом документів.


В університеті створені комфортні умови для вступників: за потреби надаються юридичні консультації, безкоштовний ксерокс документів, працює їдальня та кафетерій. Для бажаючих абітурієнтів здійснюється підготовка до творчих конкурсів, вступних випробувань. У фойє обладнані спеціальні місця для відпочинку, тут батьки і майбутні студенти мають можливість переглянути фільми про життєдіяльність університету, залишити відгук про роботу приймальної комісії, яка, до речі, працює щоденно і розпочинає свою роботу о 7.30.

Детальну інформацію про усі напрями підготовки та умови вступу до Уманського державного педагогічного університету імені Павлі Тичини можна знайти тут.

Пресцентр УДПУ