14 березня 2024 року на факультеті дошкільної та спеціальної освіти відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Формування soft skills як дескриптор якості сучасної вищої освіти».

У ході семінару відбулося активне обговорення актуальних питань, зокрема: soft skills у сучасних реаліях української освіти; технології̈ формування soft skills в системі професійної підготовки майбутніх фахівців дошкільної та спеціальної освіти; специфіка поєднання soft skills і hard skills у закладах освіти та ін.

Модератор заходу – кафедра дошкільної освіти.

Спікери – Світлана Цимбал-Слатвінська, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, факультету дошкільної та спеціальної освіти; Ольга Логінова, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.

В межах проведення семінару проведено тренінги з формування м’яких навичок за участі здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр», «Магістр» спеціальностей «Дошкільна освіта» І «Спеціальна освіта» та науково-педагогічних працівників факультету.

Детальніше на сайті

По завершенню учасники семінару мали змогу обговорити актуальні питання та отримати вичерпні відповіді від спікерів, спілкуватися між собою та обмінюватися досвідом.

Пресцентр УДПУ