00

Шановні учасники освітнього процесу!
Громадська організація «Інноваційні обрії України» спільно з Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини, Таврійським державним агротехнологічним університетом імені Дмитра Моторного, Дніпровським державним університетом внутрішніх справ, Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка, Комунальним закладом «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» проводить VI Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко».

Метою Конкурсу є популяризація творчої спадщини Т.Г. Шевченка, актуалізація пам’яті про Кобзаря та його ролі у закладанні духовних основ української нації, утвердження морально-етичних заповідей митця як важливого чинника консолідації суспільства, національно-патріотичне виховання здобувачів середньої, професійної та вищої освіти, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, підтримка і стимулювання талановитої молоді і творчої праці педагогів.

Етапи проведення конкурсу:

  • До 11 лютого 2024 р. до 17.00 претенденти на участь у Конкурсі мають зареєструватись та завантажити Есе в електронному вигляді (у форматі doc або docx) разом із супровідним листом за посиланням: https://forms.gle/zVdhPSePL4L2zoGY9
  • З 12 лютого по 03 березня 2024 р. – оцінювання творів конкурсною комісією (журі).
  • 9 березня 2024 р. – оприлюднення результатів конкурсу на сайті ГО «Інноваційні обрії України» за посиланням http://obrii.org.ua/konkurs.

З Положенням про Конкурс есе й технічними вимогами можна ознайомитися на сайті Громадської організації «Інноваційні обрії України» (http://obrii.org.ua/konkurs).

Пресцентр УДПУ