26 березня 2015 року на економічному факультеті УДПУ імені Павла Тичини за ініціативи кафедри економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки (завідувач – доктор економічних наук, професор Анатолій Музиченко) відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів «Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки».

У конференції взяли участь більше 100 учасників із майже 20 вишів – науковці, молоді вчені, аспіранти та студенти провідних навчальних закладів Києва, Вінниці, Ужгорода, Івано-Франківська, Чернівців, Черкас, Умані та Варшави (Республіка Польща).




Доповіді учасників науково-практичної конференції мали соціально-економічне спрямування і були об’єднані загальною проблематикою конференції.

Відповідно до програми конференції відбулось пленарне засідання та робота наукових секцій. Під час обговорення були розглянуті питання соціально-економічного розвитку України, інвестиційної політики, польського досвіду економічних реформ, особливостей та шляхів вирішення проблем трудової міграції в Україні, державного кредиту та інших.

За результатами конференції планується видання збірника матеріалів. Оргкомітет конференції висловлює щиру подяку всім учасникам за небайдужість до обговорення нагальних економічних проблем українського суспільства. Сподіваємося на плідну співпрацю в майбутньому та чекаємо нових зустрічей.

Пресцентр УДПУ