17 липня відбулося вручення сертифікатів випускникам міжнародної освітньої програми «Міждисциплінарних індивідуальних гуманітарних студій» (МІГуС), яка вже кілька років успішно реалізується в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Програма діє при Польському культурно-освітньому центрі.


Студенти впродовж трьох років вивчали польську мову, додаткові дисципліни гуманітарного циклу, які не входили в план їх фахового навчання на відповідних факультетах, брали участь в міжнародних молодіжних і польсько-українських академічних обмінах та літніх мовних школах у Польщі. Сертифікати про закінчення навчання в Колегіумі МІГуС отримали Наталія Дерев’янко (історичний факультет), Марія Краєва та Наталія Корженецька (факультет української філології), Інна Лосінець, Валентина Черевченко та Ірина Чернявська (факультет іноземної філології), Юрій Ганущак (природничо-географічний факультет).


Як засвідчили самі студенти, навчання в Колегіумі змінило їхнє світобачення, розширило спектр майбутніх можливостей і додало впевненості у власних силах.


Вітаємо випускників Колегіуму МІГуС 2013 року!

Пресцентр УДПУ