24 лютого відбулося вручення нагород учасникам міжнародної олімпіади з англійської мови «Умань-Гнєзно».

У міжнародному конкурсі взяли участь 32 учні 6-х класів з уманських шкіл №14 і №7 та початкової школи №3 м. Гнєзно (Польща).

Учасники обох турів зібралися у святково прикрашеній світлиці Уманської ЗОШ №14. Їх привітали представники відділу освіти, директори шкіл, вчителі. Йшлося про англійську мову як механізм встановлення партнерства і взаєморозуміння у глобалізованому світі.







Дипломи про участь і нагороди вручили координатори проекту ˗˗ директор школи №3 м.Гнєзно Радослав Собковʼяк та директор Інституту міжнародного співробітництва, доктор педагогічних наук, професор кафедри іноземних мов Оксана Заболотна. Памʼятні подарунки знавцям англійської мови було надано видавництвом McMillanі мовною школою «Empic».

Діти, які виступили наприкінці зустрічі, поділилися своїми думками і мріями, висловивши сподівання на те, що такі міжнародні заходи служитимуть щаблями сходження до успіху.

Насамкінець прозвучали слова подяки вчителям шкіл (Вікторії Безпечанській й Ірині Панченко), і викладачам Уманського державного педагогічного університету (Людмилі Загоруйко, Олександру Коваленку та Ірині Холод) за підготовку і проведення олімпіади.

Пресцентр УДПУ