За особливі успіхи у навчанні та вихованні студентів, формування національних і загальнолюдських цінностей громадянського суспільства, утвердження національної ідеї, патріотизму, демократизації та з нагоди Дня працівників освіти щорічною обласною премією імені Олександра Антоновича Захаренка нагороджено завідувача кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Олександра Миколайовича КОБЕРНИКА.


Відзнакою департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, обкому профспілки працівників освіти і науки України «За відданість справі» нагороджено доктора педагогічних наук, професора, член-кореспондента АПН України, завідувача кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Михайла Тадейовича МАРТИНЮКА.

Пишаємося професіоналами, багаторічна послідовна та наполеглива праця яких сприяла розвитку нашого університету та сучасної освіти в Україні. Щиро й сердечно бажаємо їм невичерпних творчих сил, добра і щастя, міцного здоров’я й натхнення, нових професійних перемог та висот! 

Пресцентр УДПУ