01

Університетська спільнота вітає студента 1 курсу факультету інженерно-педагогічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та 2 курсу Університету імені Коменського в Братиславі (Словаччина) з перемогою у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт з національно-патріотичного становлення молоді, який проходив з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Ессе Ростислава «Країна з одним серцем» було визнано одним з кращих.

Бажаємо Ростиславу успіхів у навчанні, не зупинятись на досягнутому! Дякуємо за активну громадянську позицію, патріотизм та любов до України.

Разом ми будуємо сильну, вільну і незалежну Україну! Разом до Перемоги!

Довідково про конкурс.

Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголосив результати Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України. Всеукраїнський конкурс ініційовано і проведено Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України, Європейської культурної асамблеї, Київської міської державної адміністрації, Всеукраїнського товариства «Знання» України та ін. Метою Конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання. У Всеукраїнському конкурсі взяли участь 20187 учасників. До оцінювання робіт конкурсантів були залучені відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань

Результати конкурсу оприлюднені за посиланням

Пресцентр УДПУ