Книги – морська глибина,

хто в них пірне аж до дна,

той хоч і труду мав досить,

дивнії перли виносить

І.Франко

Традиційно наприкінці кожного навчального року бібліотека університету підводить підсумки конкурсу «Кращий читач року», організованого для студентів нашого вишу. Працівники книгозбірні визначили найбільш активних користувачів в кількох номінаціях та нагородили їх почесними грамотами.

Отже, в номінації «Кількість відвідування бібліотеки» переможцями стали: студентка ІІІ курсу 7 групи факультету початкової освіти Олександра Іванова та студентка ІІІ курсу 2 групи факультету української філології Юлія Дудник.

В номінації «Чисельність опрацьованої літератури» найкращими стали Тетяна Журавко, студентка ІІІ курсу 2 групи факультету дошкільної та корекційної освіти; Вікторія Коржовська, студентка ІІІ курсу 1 групи історичного факультету; Уляна Будько, студентка ІІІ курсу 1 групи природничо-географічного факультету.

В номінації «Різноманітність літератури (художня, наукова і т. д.)» переможцем стала студентка V курсу 2 групи факультету української філології Альона Цибулько.

В номінації «Користування читальними залами» відзначені Діонісій Григоренко, студент І курсу 2 групи  природничо-географічного факультету, та Юлія Яценко, студентка ІІ курсу 2 групи факультету фізики, математики та інформатики.

Найактивнішими учасниками масових заходів та акцій, проведених бібліотекою, стали Альона Хоменко, студентка І курсу 2 групи факультету фізики, математики та інформатики, та Анастасія Плива, студентка ІІІ курсу 4 групи природничо-географічного факультету.

Переможцем в номінації «Вихованість, комунікабельність, культура поведінки та мовлення» став студент ІV курсу 3 групи факультету професійної та технологічної освіти Олександр Румянцев.

Шановні читачі! Нехай книга, незважаючи на високі новітні технології, для Вас завжди залишається хорошим другом, а читання дарує радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.

Бібліотекарі університету висловлюють слова вдячності читачам за привітні усмішки та добре слово і запрошують всіх бажаючих активно долучатися до читання книг як невичерпного джерела інформації.

Пресцентр УДПУ