ШАНОВНИЙ ДМИТРЕ ВОЛОДИМИРОВИЧУ!
Колектив Уманського державного педагогічного університету
імені Павла Тичини
сердечно вітає Вас зі славним ювілеєм -
50-літтям від дня народження!

У полудень віку Вам є чим пишатися: стрімке входження до політичної еліти країни, блискуча кар'єра науковця й управлінця, високі і відповідальні державні посади, - все це стало можливим завдяки Вашому потужному інтелекту та широкій ерудиції, енергійності і принциповості, професіоналізму та постійному тяжінню до самовдосконалення.

Високо цінуємо Вашу діяльність на посаді Міністра освіти і науки України, спрямовану на інноваційний розвиток освітньої практики. Як політик, урядовець і справжній державотворець Ви доклали великих зусиль для реалізації наміченого Президентом України курсу на демократизацію і модернізацію освіти, її входження в європейський освітній простір. Ваша самовіддана праця, шановний ювіляре, заслужено відзначена багатьма державними нагородами. Це гідна оцінка Вашого вагомого особистого внеску у розвиток національної освіти, зміцнення наукового потенціалу Української держави.


Вдячні за постійну підтримку і сприяння у подальшому розвитку нашого навчального закладу як центру гуманітарної освіти, науки і духовності регіону. Запевняємо, що всі Ваші починання щодо модернізації національної вищої школи колектив університету буде підтримувати і втілювати в життя.

Зичимо Вам, високоповажний Дмитре Володимировичу, міцного здоров'я, щастя, ласки від Бога на довгі літа! Світлої Вам долі, успіхів у плідній праці на благо науки, освітянської галузі і всього народу України.

З глибокою повагою,
ректор

Н.С. Побірченко

голова профкому

О.С. Осадчий