У березні поточного року студенти різних факультетів нашого університету взяли участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

17 березня в Харківському національному економічному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямком «Маркетинг, управління персоналом та економіка праці», на якій гідно представила університет студентка 4-го курсу економічного факультету Любов Петрухіна з науковою працею «Сучасні механізми управління персоналом на підприємстві» (науковий керівник - доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу та управління бізнесом Ольга Чирва).


Високий науковий рівень проведеного дослідження та обґрунтовані відповіді Любові на запитання журі під час захисту роботи дали змогу їй вибороти ІІ місце у конкурсі й отримати диплом другого ступеню.

Вітаємо студентку та її наукового керівника із перемогою і бажаємо творчого натхнення, подальших наукових звершень та успіхів.

Пресцентр УДПУ