Студент 4 курсу факультету фізики, математики та інформатики УДПУ Олександр Якубенко посів 2 місце серед учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фізика», який відбувся з 14 по 17 березня на базі фізико-математичного факультету Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

Конкурсну програму оцінювало високоповажне й компетентне журі, до складу якого від Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини ввійшов доктор педагогічних наук, професор, дійсний член (академік) НАПН України, завідувач кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Михайло Мартинюк.

Захищали честь нашого університету студенти 4 курсу напряму підготовки «Фізика» Олександр Якубенко та напряму підготовки «Математика» Юлія Маслюченко. Їх підготовкою до олімпіади займалися кандидат фізико-математичних наук, доцент Михайло Дудик, кандидат фізико-математичних, доцент Юрій Краснобокий та кандидат педагогічних наук, доцент Марина Декарчук.

Олімпіада проводилась у два тури: І тур – теоретичний, ІІ – експериментальний. У підсумку за результатами відповідей Олександр Якубенко посів 2 місце серед студентів педагогічних університетів.

Вітаємо переможця, його наставників, професорсько-викладацький та студентський колективи факультету фізики, математики та інформатики за достойне представлення рідної Альма-матер на всеукраїнському рівні й бажаємо подальших наукових звершень!

Пресцентр УДПУ