27 березня у світі відзначають Міжнародний день театру. Це не просто професійне свято митців сцени, це свято мільйонів глядачів та любителів сценічного мистецтва.

Наш університет може пишатися тим, що вже 16-й рік поспіль діє студентський народний театр драми і комедії. Не одне покоління талановитих студентів під керівництвом незмінного режисера-постановника Наталії Алексеєвої дарувало нам, глядачам, неймовірні позитивні емоції, залучаючи до світу прекрасного, до багатющої скарбниці народної драматургії, до пізнання великої естетичної реальності. Кожна наступна постановка наших театралів – це високе народне мистецтво, наповнене талантом та самовідданою працею!

Тож щиро вітаємо всіх, чиє життя нерозривно пов’язане з мистецтвом, хто силою свого таланту підкорює серця глядачів, вчить вічним істинам добра і краси, з Міжнародним днем театру! Щиро бажаємо вам, шановні театрали, цікавих аншлагових театральних постановок, нових творчих досягнень, вдячних глядачів та успіхів у всіх починаннях! Хай музика оплесків і добрі слова додають вам натхнення творити!

Пресцентр УДПУ