Шановні земляки! Дорогі уманчани!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем міста – великим родинним святом, яке об’єднує усіх людей, незалежно від віку, віросповідання й політичних уподобань. У багатолітній історії Умані тісно переплелися радісні й сумні сторінки. Але життєстверджуюча сила ніколи не покидала жителів міста, які вірять у щасливу долю і творять її своїми руками.

Приємно, що Умань стала рідною та близькою не лише тим, хто тут народився і виріс, але й уродженцям з інших міст і навіть держав. УДПУ радо приймає до лав студентів молодь з різних куточків України, студентів-іноземців.

Найбільше багатство міста – це  його щирі, працьовиті, високодуховні люди. Всі здобутки і позитивні зміни відбуваються завдяки щоденній напруженій праці уманчан. У цей радісний день хочеться висловити вдячність попереднім поколінням, які залишили нам багатий історичний спадок: перлини архітектури, мальовничі парки, колоритні вулиці і невичерпну духовну скарбницю, з якої беремо сили й снагу для творення майбутнього.

Від усієї душі бажаю  Умані процвітання, а всім жителям міста зичу міцного здоров’я, миру, злагоди, достатку, мудрості і натхнення у справах, любові і сімейного тепла, щасливої долі.

Зі святом!

 

З повагою,                                            

ректор                                                        Олександр Безлюдний 

Пресцентр УДПУ