На ім’я ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини проф. Наталії Побірченко надійшло вітання від голови Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України Миколи Томенка.


ШАНОВНА НАТАЛЮ СЕМЕНІВНО! ДОРОГІ ДРУЗІ!

Щиро та сердечно вітаю Вас із цьогорічним Днем знань та Посвяти першокурсників у студенти університету!

Важко віднайти професію, яка повсякчас вимагала б такої напруги розуму й серця, відданості і служіння, душевного розуміння та діяльної доброти, як учительський фах. Адже саме вчителям Україна довіряє найдорожче – дітей, своє майбутнє. Тож нехай цей день, що знаменує собою ще один добрий засів на одвічній ниві Розумного, Доброго й Вічного, несе Вам світлі враження, радощі, та натхнення!

Нинішнім першокурсникам, всім студентам зичу щоденних відкриттів та наполегливості на шляху до нових знань і професійної майстерності, їхнім наставникам – розважливості, витримки і терпіння, близьким та рідним майбутніх педагогів – віри в сучасну молодь та справдження сподівань.

Хай кожен Ваш день буде сповнений творчої окриленості й оптимізму, несе щасливі зустрічі та зміцнює віру в Добро, дарує світлі надії, підносить дух.

Зі святом Вас, дорогі друзі!

З повагою
Голова Комітету

 Микола ТОМЕНКО