Учитель, учитель, учитель…
Це – дар, це – хвала, це – талант!
З вас кожен у подумках – лірик,
З вас кожен в душі – музикант.
Ви вмієте грати на струнах,
Ви вмієте серцем співать,
І те, що дано вам від Бога
Ви прагнете учням віддать!

Дорога університетська родино!

Щирі вітання адресую сьогодні людям найблагороднішої і найгуманнішої професії – освітянам!

Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян та фахівців, передаючи нашій молоді неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Професійне свято працівників освіти – це чудова нагода висловити слова глибокої вдячності всім тим, хто своє серце віддав дітям, став другом і наставником для своїх вихованців, мудрим викладачем для студентів – всім, хто сіє добре, мудре, вічне. Впевнений, що неоціненний досвід, відданість справі, мудрість і терпіння дозволить Вам і надалі успішно вирішувати всі професійні завдання.

З нагоди професійного свята бажаю Вам, шановні колеги, невичерпної енергії та наснаги для реалізації сміливих планів і цікавих задумів. Зичу, щоб засіяна невтомною працею освітянська нива відзначалася новими талантами, яскравими особистостями, цікавими ідеями та визначними перемогами в житті.

Студентам нашого університету, майбутнім педагогам, бажаю успіхів у навчанні, творчого розвитку і самоствердження. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть вам досягти омріяної мети.

Міцного усім здоров‘я, наснаги, щастя та злагоди у родинах! Хай у ваших душах завжди яскраво світять вогники гордості й вдячності за Боже покликання – бути Вчителем! Зі святом!

 

Зі щирою повагою ректор Олександр Безлюдний