Шановні науковці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини!

Від усієї душі вітаю вас із професійним святом – Днем науки!

У наш час бурхливого інноваційного розвитку та високих технологій праця науковця набуває особливої значимості та ваги. Від результативності наукового пошуку залежить імідж нашої країни у світі. Здобутки вчених-дослідників у різних галузях наукового пізнання визначають рівень конкурентоспроможності національної економіки, освіти, науки, технологій тощо.

Без перебільшення стверджую, що ви, шановні науковці, - еліта нашої країни, потужний інтелектуальний ресурс, що формує майбутнє. Цінуємо Вашу натхненну щоденну творчу працю, жертовність та відданість Науці.

Наш університет має всі необхідні умови для розвитку наукових шкіл, науково-дослідних центрів та лабораторій, студентської дослідницької діяльності. Вшановуючи наукові традиції та досягнення вчених Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини різних років, покладаю великі сподівання на молоде покоління наших науковців. Вірю, що ваші сьогоднішні перемоги у науковій сфері знайдуть продовження у фундаментальних та прикладних дослідженнях в майбутньому.

З нагоди професійного свята прийміть щирі слова подяки, шановні колеги, за ваші ґрунтовні знання і безцінний досвід, невпинний пошук та прагнення розвивати і примножувати наукові здобутки нашого університету. Нехай стрімкі висоти науки і надалі підкоряються вам!

Засвідчуючи свою повагу кожному з вас, щиро бажаю, щоб ваша нелегка праця завжди увінчувалася вагомими результатами та приносила задоволення. Хай щедра українська земля дарує вам наснагу, а підтримка рідних і колег вселяє впевненість у важливості та необхідності обраної діяльності.

Щастя, здоров’я, миру, злагоди та благополуччя Вам і вашим рідним, професійного росту та нових відкриттів!

З повагою ректор УДПУ імені Павла Тичини,
професор Олександр Безлюдний

Пресцентр УДПУ