На мистецько-педагогічному факультеті відбулася зустріч студентів і викладачів із учасником АТО Владиславом Сніцарем, в минулому студентом історичного факультету нашого університету.


Розпочалася зустріч хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам’ять тих, кого сьогодні, на превеликий жаль, немає серед нас, хто довгі місяці захищав нас і нашу землю від ворогів-окупантів. Загиблі захисники української землі назавжди залишаться у наших серцях. Вічна їм пам’ять!




У ході пронизуючої холодом і болем до глибини душі розповіді, Владислав повідав усім присутнім про перебіг жахливих подій в зоні АТО, які по сьогоднішній день тривають на східі нашої держави. Владислав провів понад півроку у «гарячих точках» зони АТО. Студенти і викладачі мали змогу запитати його про події, які на сьогодні хвилюють кожного патріота, кожного українця.

Розповідь Владислава пробудила щирі почуття співпереживання, викликала пошану і повагу студентів та викладачів до ратної праці всіх учасників АТО. Всі сердечно дякували нашому Герою за відвагу та хоробрість, доблесть і патріотизм, віру у перемогу та майбутнє без війни і сліз. Такі люди як Владислав виборюють сьогодні мир для нашого суспільства.

Слава Україні! Героям слава!

Пресцентр УДПУ